ECHIPA NOASTRĂ

Bună! Noi suntem echipa Limitless. Am inițiat acest proiect pentru a oferi cursuri gratuite copiilor din clasele V-VIII în vederea pregătirii atât pentru olimpiadele și concursurile școlare, cât și pentru examenul de Evaluare Națională. Obiectivul nostru este acela de a-i ajuta pe copii în diverse domenii (matematică, informatică, chimie și fizică) și de a întreține o atmosferă plăcută în cadrul cursurilor. Programul de pregătire este afișat pe pagina fiecărui curs în parte.

Sunt Andrei Moldovan, elev al Liceului Teoretic International de Informatica din Bucuresti si am 17 ani .
Placerea de a lucra si a participa la competitiile de matematica a inceput de la varsta de 5 ani, iar de atunci a inceput sa creasca pe zi ce trece.
In timpul liber imi place sa ies afara cu prietenii si sa ma joc baschet sau fotbal.
De abia astept sa lucram impreuna!
Eu sunt Andrei, elev in clasa a 11-a la Liceul Teoretic Internațional de Informatică București. Inca de mic am fost pasionat de tot ce inseamna calculatoare. Odata cu descoperirea olimpiadei de informatica, am gasit o noua ramura a programarii, unde cu ajutorul profesorilor si al unor colegi care mereu m-au ajutat cand nu stiam, am reusit sa devin olimpic international.
Vreau si eu la randul meu sa ofer acest sprijin altor copii.

Sunt Bianca Pitu, eleva in clasa a 11-a la ICHB. Mi-a plăcut matematica de mică şi mă bucur ca voi avea şansa să predau altora ceea ce am învațat in gimnaziu. Pe lângă matematică îmi mai place sa citesc si sa joc volei. Sper că vom avea o colaborare productiva ;))
Mă numesc Costea Daria și sunt elev în clasa a XI-a la Liceul Internațional de Informatică din București. M-am nascut in Gaesti, un mic oras departe de Bucuresti, unde mi-am descoperit pasiunea pentru matematica. Îmi place să ajut toți studenții care aspiră să-și îmbunătățească cunoștințele și sunt cu adevărat pasionați de o materie. Mă bucur că astfel orice elev din gimnaziu va putea accesa cursurile noastre gratuite pentru a atinge un nivel de performanță atât la matematică, cât și la alte științe. În timpul liber îmi place să citesc, să dansez – am făcut-o la nivel profesionist timp de 4 ani – și să ascult muzică.
Sper să avem o colaborare fantastică!
Sunt Radu-Andrei Lecoiu, elev in clasa a XI-a la Liceul Teoretic International de Informatica București. Pasiunea pentru matematică am descoperit-o in clasa I, când am participat la primul meu concurs. În timpul liber îmi place sa ascult muzica , sa cânt la chitară si să joc tenis.
Sper să ne înțelegem bine și să avem o colaborare frumoasă.
Ma numesc Pană Luca si de cand eram in clasele primare am avut o inclinare spre matematica. Sunt in clasa a XI a la Liceul International de Informatica. In timpul meu liber prefer sa cant la pian si sa ma joc ping pong cu fratele meu.
Sper sa ne imprietenim si sa avem o colaborare fantastica!
Mă numesc Diana. Am 17 ani și sunt elevă la Liceul Teoretic Internațional de Informatică București. Pasiunea mea pentru matematică a apărut încă de când am întâlnit pentru prima dată satisfacția rezolvării unei probleme și curiozitatea în acest vast domeniu. Mai am multe alte pasiuni, cum ar fi muzica, fotografia și arhitectura. Sunt prietenoasă și îmi place să-mi împărtășesc cunoștințele cu cei din jurul meu.
Abia aștept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună!

Eu sunt Luca. Am 17 ani si invat la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti. Sunt pasionat de matematica inca de cand am deschis prima carte de exercitii instructive. De asemenea, am participat la multe pregatiri si concursuri si imi doresc sa impartasesc cunostintele acumulate de-a lungul anilor cu voi.
De abia astept sa ne vedem!
Numele meu este Ivan Dragos Cristian si invat la Liceul Teoretic International de Informatica.
Îmi place sportul.
Ma pasionează matematica și informatica încă de mic.
Sper sa avem parte de o colaborare cât mai placuta!
Sunt Pitu Robert, dar toată lumea îmi zice Berti.
Îmi place să schiez și să mă plimb cu bicicleta.
Sunt pasionat de mate, fizică și info. Constructor de roboți part-time!
Bună, sunt Iulia Mihalache și vreau să vă ajut să înțelegeți matematica într-un mod relaxant și eficient.
Buna! Ma numesc Bianca Popescu si sunt eleva in clasa a X-a la Liceul Teoretic International de Informatica. Cred ca pasiunea mea pentru matematica a inceput odata cu participarea la concursul Gazeta Matematica, mereu fiind dornica de putina concurenta . De asemenea, o alta pasiune de a mea este badmintonul, iar in timpul liber sunt o mare fana a cafelei:) . Acestea fiind spuse, imi face placere sa colaborez cu voi anul acesta!😉
Buna! Sunt Diana Popa, eleva la ICHB in clasa a X-a. Sunt olimpica din clasa a cincea si imi place sa cred ca olimpiadele te formeaza mai mult ca om decat matematician, si stiti ce-mi mai place? Imi place actoria, imi place literatura, imi place psihologia, imi place zmeura, imi place sa dansez si cel mai mult imi place sa cunosc si sa imi petrec timpul cu oameni misto ca voi. De abia astept sa lucram impreuna!
Îmi place să mănânc ciocolată și să fac Teoria Numerelor.
Buna! Mă numesc Fares Zina. Sunt pasionată de matematica, arhitectura si robotică și mi-ar placea sa vă ajut anul acesta sa va îmbunătăți cunoștințele matematice.
Numele meu este Vasile Octavian, elev in clasa X-a la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti.
Sunt pasionat de matematica, informatica si cinematografie, iar in timpul liber imi place sa joc biliard si sa citesc.
Ma bucur ca am ocazia sa impartasesc cunostintele si experienta mea altor elevi pasionati de matematica.
Sunt Cadîr Selim , elev in clasa a X-a la Liceul Teoretic International de Informatica. Inca de mic am fost pasionat de matematica si ma bucur ca mi s-a ivit ocazia de a impartasi aceasta pasiune.
In timpul liber imi place sa mi petrec timpul cu fratele meu , sa ma vad cu prietenii  si sa joc fotbal.
Sunt Ardelean Alexandru, elev la Liceul Teoretic International de Informatica București in clasa a X-a. Iubesc matematica și informatica și imi doresc sa impartașesc cunostințele mele și altor elevi. Sper sa avem parte de o colaborare foarte buna!
Sunt Edward Torac, elev in clasa a 10-a la Liceul Teoretic International de Informatica din Bucuresti, iar marea mea pasiune este matematica.
In timpul liber imi place sa joc baschet si ping-pong.
De-abia astept sa ne cunoastem si sa avem o colaborare frumoasa.
Ma numesc Andrei Luca Mihai, am 16 ani, si sunt elev al Liceului Teoretic International de Informatica Bucuresti in clasa a X-a. Am descoperit pasiune pentru matematica inca din clasele primare si sunt fericit deoarece am ocazia de a o impartasii cu voi. Imi place sa imi petrec timpul liber impreuna cu prietenii sau sa practic diferite sporturi cum ar fi inotul si fotbalul.
Buna, sunt Oana Toșa, eleva la Liceul Teoretic International de Informatica. Pasiunea mea pentru matematica a inceput inca de prima data cand am luat contact cu o problema, iar din acest motiv am ales sa o impartasesc mai departe. In afara de matematica si informatica, imi place sa cant la pian, sa joc tenis si sa ma plimb prin ploaie.
Sper ca vom avea o colaborare minunata!
Hei! Eu sunt Amalia, eleva la Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu”. Pasiunea mea pentru matematica, pentru stiintele reale a inceput la o varsta frageda, atunci cand mi-am dat seama ca nu imi place romana la scoala. De-a lungul anilor am participat la numeroase concursuri, obtinand de altfel multe premii si medalii.
Astept cu nerabdare sa colaboram impreuna, sa va introduc in acest domeniu minunat si interesant!
Eu sunt Iulia! Sunt in clasa a 11-a la Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu”. Sunt o persoana motivata, plina de energie si entuziasm.
Iubesc sa-i invat pe ceilalti lucruri care mi se par interesante si imi face placere sa aud si alte idei. Vreau ca elevii sa aiba sansa sa cunoasca informatica intr-un mediu prietenos si relaxant. De asemenea, imi place sa dansez si sa joc sudoku.
Sunt Pișcu Ștefan, am 17 ani și sunt elev la Liceul Internațional de Informatică București, în clasa a 11-a.
Încă de mic am fost pasionat de programare și probleme de natura algoritmica, așa că am participat la multe concursuri și competiții.
Aș vrea să folosesc cunoștințele acumulate în gimnaziu și liceu pentru a ajuta viitori olimpici.
Sper să avem o colaborare plăcută.
Sunt Daniel, elev in clasa a 12-a la Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu”. Sunt o persoana calma si imi place sa le impartasesc celorlalti lucruri care mi se par interesante. Mai ales pe timp de pandemie, simt nevoia sa contribui cu cunostintele mele in informatica pentru a invata si motiva alti elevi.
Imi place sa citesc literatura, istorie, psihologie.
Joc sah ocazional si rezolv diferite puzzle-uri si probleme de logica.
Mă numesc Cristian, am 16 ani și sunt elev în clasa a XI-a la Colegiul Național de Informatică ”Tudor Vianu” din București.
De când eram mic am fost pasionat de științele exacte, iar în clasa a V-a am avut norocul să dau peste niște profesori excelenți de informatică, fără ajutorul cărora n-aș fi ajuns unde sunt astăzi. Așa că mi-am propus să împart cu voi cunostințele care mi-au fost atribuite cândva, ca un fel de datorie către ei. Iar lucrul pe care-l urăsc cel mai mult sunt orele plictisitoare și din care nu învăț nimic 🙂
Sunt Sara Lia și sunt elevă la Liceul Internațional de Informatică București, în clasa a 11-a. Sunt pasionată de chimie, muzică și fotografie și de-abia aștept să ne începem colaborarea pentru olimpiadă, care sper să vă ajute cât mai mult. 🙂
Eu sunt Dragu Alexandra, elevă în clasa a 11-a la Liceul Teoretic Internațional de Informatică.
Am 16 ani si ma consider o persoana ambițioasă, amuzanta si curioasă.
Pasiunea pentru chimie am descoperit-o inca de la vârsta de 12 ani, experimentele fiind preferatele mele. In timpul liber pictez, cant la chitară și descopar tainele internetului :)))
De abia astept sa va cunosc si sa lucram impreuna!
Sunt Aruna Popescu si sunt eleva la ICHB in clasa a XI-a. Pe langa pasiunea mea fata de chimie imi mai place si sa desenez,sa ma plimb si sa ma uit la seriale.Sunt entuziasmata ca o sa lucrez cu voi si sunt sigura ca o sa facem o echipa super!
Numele meu este Bianca Nemes si sunt eleva in clasa a X-a la ICHB. Timpul meu liber se imparte intre pasiunile fata de stiinta, animale si muzica. Chimia ne inconjoara si abia astept sa o descoperim impreuna la un nivel avansat :).
Mă numesc Sara Diaconu și sunt eleva la Liceul Teoretic Internațional de Informatică București in clasa a 10-a. Pasiunile mele includ chimia, arta și cititul. Aștept cu nerăbdare sa colaboram împreuna!
Numele meu este Alex Iorga, am 17 ani si sunt elev in clasa a XI-a la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti. Pasiunea mea pentru fizica a inceput inca din clasa a VI-a, iar de atunci particip an de an la diverse concursuri si olimpiade scolare. In timpul meu liber prefer sa ies cu prietenii si sa ascult muzica. Sper ca ne vom intelege bine si sa invatam multe impreuna!

Eu sunt Vladimir si tot timpul am avut o pasiune pentru fizica. Am 17 ani si sunt elev in clasa a XI-a la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti. Deoarece merge mana in mana cu fizica, sunt pasionat si de astronomie, dar si de sport, in special de fotbal. Astept cu nerabdare sa colaboram impreuna pentru o pregatire care sper sa va placa si sa va fie de folos.
Salut ! Ma numesc Buțiurcă Mihnea si sunt elev in clasa a 11-a la Liceeul Teoretic International de Informatica Bucuresti. De cand eram mic copil , am fost atras de lumea captivanta a fizicii , de intrebarile si raspunsurile pe care mi le oferea. In timpul liber imi place sa fac sport , sa ascult muzica , sa citesc si sa ma uit la filme. Abia astept sa va cunosc pe toti si sa lucram impreuna!

Salut ! Mă numesc Marcu Răzvan și sunt clasa a XI-a la Liceul Teoretic Internațional de Informatică București. Am mers la olimpiada de fizică încă din clasa a VI-a și si de atunci mi-am descoperit pasiunea pentru această materie. Printre altele îmi plac mult jocurile pe calculator precum și sporturile. De abia aștept să vă cunosc pe toți cei care doriți să învățați cât mai multe secrete ale acestei materii.

Sunt Alex Momoiu si sunt elev in clasa a X-a la Liceul Teoretic International de Informatica. Ma pasioneaza matematica, informatica si in special fizica. Sper ca voi putea impartasi mai departe cu voi aceasta pasiune

Sunt Dragomir Andrei-Darius, elev în clasa a 10-a la Liceul Teoretic Internațional de Informatică București și am 15 ani. De când am descoperit fizica în clasa a 6-a, am știut că aceasta este chemarea mea și că voi dori să o studiez mai pe larg de-a lungul vieții. Pe lângă fizică, sunt pasionat de astronomie, chimie, și ca sport, de tenis.
Sunt nerăbdător să ne întâlnim și sper că vom colabora la potențial maxim!

Sunt Diana si invat la liceul „Tudor Vianu”.
Pe timp de carantina am cautat noi modalitati de a-mi distrage atentia, cautand proiecte amuzante, prieteni noi si experiente unice.
Sunt ambitioasa, responsabila si stiu sa-mi exprim opiniile si ideile pe intelesul tuturor.
Mă numesc Ioana și sunt clasa a XI-a la ICHB.
Pe langa pasiunea pentru chimie, îmi place să citesc și să ascult muzica.
Abia aștept să începem să lucrăm împreună!