ECHIPA NOASTRĂ

Bună! Noi suntem echipa Limitless. Colegii noștri mai mari au fondat acest proiect din dorința de a oferi cursuri de înaltă calitate, gratuite, copiilor de clasele V-VIII la matematică, fizică, informatică și chimie. Noi, noua echipă, avem ca scop să le onorăm inițiativa și să o ducem mai departe. Am început prin a extinde publicul țintă la clasele V-IX și a implica noi membri în proiect. Anul acesta avem în vedere atât pregătirea pentru concursuri și olimpiade (la toate cele patru), cât și aprofundarea materiei din programa școlară la matematică. Sperăm să vă putem oferi o experiență cât mai plăcută la cursuri. Vă așteptăm cu drag!

PREȘEDINȚI

Ionuț Stan

Bună! Sunt Ionuț și sunt în clasa a XI-a la ICHB. Printre pasiunile mele se numără matematică, fizică, informatică, astronomia și câștigatul la tenis de masă:). Particip la olimpiadele de matematică și fizică din clasa a V-a și am obținut de-a lungul timpului numeroase premii (locul I absolut la JBMO 2021), medalii și calificări în loturi (o să particip la APhO și EuPhO 2024). Poate o să mai vedeți că mai întru uneori la cursurile voastre. În afară de științe îmi plac basket-ul și jocurile video (jocul meu favorit este RDR2 :D).

Ana Boiangiu

Salut! Sunt Ana și sunt în clasa a XI-a la ICHB. Cel mai important rezultat al meu e medalia de aur de la EGMO 2023. Partea mea preferată din mate e geometria și punctul meu preferat e punctul lui Coșniță. Încă de când am ajuns la liceu mi-a plăcut foarte mult să țin lecții de pregătire, în diverse contexte, pentru elevii mai mici; anul acesta voi coordna grupa de clasa a 9-a la Matematică Performanță. E un privilegiu pentru mine să pot duce mai departe inițiativa Limitless, și sper să o fac cu cât mai mare succes. În final, menționez că în afară de mate, îmi place să scriu (despre orice) și să pierd la tenis de masă (deci aștept să jucăm oricând). Vă aștept cu drag la cursuri!

CONSOLIDARE MATEMATICĂ

Teodor Melega

Teodor Melega

Bună! Mă numesc Teo și sunt elev în clasa a XI-a la ICHB. În primul rând sunt fotbalist înnăscut, dar pe lângă asta sunt pasionat și de mate. În toți anii de școală, am reușit să strâng 3 medalii de aur și una de bronz la Olimpiadele Naționale. Vă aștept la cursuri!

Adrian Slăvoiu

Adrian Slăvoiu

Salutare! Sunt Adrian și învăț în clasa a X-a la ICHB, dar sunt de origine oltean. Mi-a plăcut matematica de mic, iar la olimpiadele din liceu am obținut două medalii de bronz. Îmi plac în plus rechinii, filozofia și să cânt șa chitară. În prezent învăț singur franceza. Vă aștept la cursuri!

Bianca Popescu

Bianca Popescu

Bună! Mă numesc Bianca Popescu și sunt elevă în clasa a XII-a la ICHB. Cred că pasiunea mea pentru matematică a început odată cu participarea la concursul Gazeta Matematică, mereu fiind dornică de puțină concurență . O altă pasiune de a mea este badmintonul, iar în timpul liber sunt o mare fană a cafelei. Acestea fiind spuse, abia aștept să colaborăm anul acesta!

Sara Berghea

Sara Berghea

Bună! Sunt Sara Berghea, elevă în clasa a X-a la ICHB. Materiile mele preferate sunt matematica, fizica si româna. În timpul liber ador să- ascult muzică și să citesc. Susțin din toată inima ideea că trebuie sa facem totul cu drag și nu forțați de cei din jurul nostru. Noi suntem singurii care alegem dacă vrem sa ne simțim bine de-a lungul unei ore sau nu. În acest curs aș vrea să vă arăt că matematica poate fi frumoasă și logică. Îmi doresc să vă ofer satisfacția de a rezolva probleme și să vă ajut să vă îndepliniți idealurile (fie ele note mari la școală sau acumulare de cunoștințe). De-abia aștept sa lucram împreună și sunt sigură că vom face o echipa grozavă!

Iustina Diaconu

Iustina Diaconu

Bună! Sunt Iustina, elevă în clasa a X-a la ICHB și îmi place matematica. Până acum, la Olimpiada Națională de Matematică, am luat o medalie de aur și două de argint. Îmi doresc să îmi împărtășesc pasiunea pentru matematică și să vă ajut să luați cu ușurință o notă cât mai mare la Evaluarea Naționala!

Ana Cîrjea

Ana Cîrjea

Bună! Sunt Ana, în clasa a XII-a la „Loga” în Timișoara. De-a lungul anilor, am obținut multiple medalii de Olimpiadele Naționale. Îmi plac matematica, fizica și dulciurile. În timpul liber îmi place să desenez. Abia aștept să lucrăm împreună și sper să vă pot ajuta să înțelegeți perfect toate noțiunile necesare pentru examen!

PERFORMANȚĂ MATEMATICĂ

Radu Stoleriu

Radu Stoleriu

Salut! Sunt Radu și sunt în clasa a X-a la CNER Iași. Particip la olimpiade din clasa a IV-a, iar cele mai importante rezultate ale mele sunt cele două medalii (argint și aur) obținute la JBMO 2021 și 2022. În afară de mate, îmi plac înotul, Valorant-ul și meme-urile.

Aida Mitroi

Aida Mitroi

Bună! Mă numesc Aida și sunt elevă în clasa a X-a la ICHB. Am început să particip la concursuri și olimpiade de mate încă din gimnaziu, iar cele mai bune rezultate obținute de mine sunt medalia de aur de la JBMO 2022 și medalia de argint de la EGMO 2023. Partea mea preferată din matematică este combinatorica, dar încerc sa lucrez constant la toate cele patru arii principale. Abia aștept să vă cunosc!

Victor Dragoș

Victor Dragoș

Sunt Victor Dragoș, elev în clasa a X-a la CNVL Baia Mare. Printre rezultatele mele la concursurile de matematică se numără aur și punctaj maxim la JBMO 2022, premiul 1 la ONM 2021 și 2022, și medalie de aur la ONM 2023. Pe lângă matemtică, printre pasiunile mele se numără pianul, ski-ul și tenisul.

David Ghibu

David Ghibu

Salut! Sunt David Ghibu și sunt elev în clasa a X-a la ICHB. Sunt pasionat de matematică, ping-pong și îmi place sa ascult muzica. Am reprezentat România la JBMO 2021 și 2022, unde am obținut două medalii de argint, iar în clasa a IX-a m-am calificat în lotul restrâns de seniori pentru IMO.

Andrei Vila

Andrei Vila

Bună! Sunt Andrei și sunt în clasa a X-a la ICHB. Particip la concursuri din gimnaziu, iar dintre rezultate amintesc medaliile de argint și aur de la JBMO și punctajul maxim de la ONM 2023 (la clasa a X-a). Îmi place mai ales matematica de peste liceu, pe care am învățat-o singur de-a lungul anilor; sper ca insight-ul pe care îl aduc astfel să fie valoros. Ne vedem la cursuri!

FIZICĂ

Alexandru Momoiu

Alexandru Momoiu

Salut! Sunt Alex și sunt în clasa a XII-a la ICHB. Fizica m-a pasionat de mic (în special fizica modernă). Cele mai importante rezultate ale mele sunt cele două medalii de aur de la IPHO, alături de locul 7 din clasamentul general în 2023. Experiențele mele de concurs sunt vaste și sper că mă vor putea ajuta să construiesc un mediu cât mai plăcut la cursuri. Vă aștept cu drag!

Teodor Bichir

Teodor Bichir

Bună! Numele meu este Bichir Teodor și sunt elev în clasa a X-a la ICHB. Respir și mănânc matematică și fizică, sunt olimpic național la cele două materii și olimpic internațional la astronomie. Performez și în astronomie pentru că îmi place să fiu la înălțime, să cuceresc o grămadă de munți iar acolo pe vârfuri, sunt mai aproape de stele decât restul matematicienilor și fizicienilor. Îmi place să joc fotbal, să călătoresc și mereu sunt dornic de noi aventuri. Sunt o persoană jovială, căreia îi place să interacționeze cu lumea, dar și un viitor profesor foarte implicat în educația elevilor săi.

Bogdan Ciocârlan

Bogdan Ciocârlan

Bună! Sunt Bogdan și sunt în clasa a X-a la ICHB. Sunt un pasionat de fizică și astrofizică, participant și medaliat la IOAA 2022 și 2023. Abia aștept sa vă ajut să înțelegeți mai bine fizica prin exemple și lecții noi!

Andrei Mîlcomete

Andrei Mîlcomete

Salut! Sunt Andrei și sunt elev în clasa a XI-a la ICHB. Am participat de mic la concursuri și olimpiade de toate felurile, dar mereu m-a pasionat fizica. Anul trecut m-am calificat în lotul lărgit pentru concursurile internaționale. Am predat și anul trecut la Limitless, iar unul dintre elevii mei s-a calificat la ONF. M-am simțit fericit pentru el și împlinit ca „profesor,” și sper să am parte de astfel de momente și anul acesta. Ne vedem la cursuri!

Andrei Dragomir

Andrei Dragomir

Hey! Sunt Dragomir Andrei, elev în clasa a 12-a la ICHB. Sunt foarte pasionat de fizică și astrofizică, fapt ce se reflectă și în medaliile de aur pe care le-am câștigat la respectivele olimpiade internaționale. De asemenea, îmi place și să predau, așa că vă aștept să descoperim împreună toate (nu chiar toate) secretele universului.

INFORMATICĂ

Alexandru Ardelean

Alexandru Ardelean

Salut! Sunt Alex și sunt în clasa a XII-a la ICHB. Îmi plac matematica și informatica, iar cele mai importante rezultate ale mele la info sunt medalia de aur de la ONI 2023 și calificarea în lotul lărgit pentru IOI din același an. Va fi al treilea an în care lucrez cu Limitless și abia aștept să începem cursurile din nou!

Adrian Nodea

Adrian Nodea

Bună! Sunt Adrian și sunt în clasa a XII-a la Colegiul National Mihai Viteazu Bucuresti. Mi-a plăcut informatica de mic, iar anul trecut am luat bronz la ONI și locul 3 la IOIT. Abia aștept să lucrăm împreună!

Mihai Voicu

Mihai Voicu

Salut! Nu sunt Mișu, ci Voicu Mihai Valeriu, sunt elev la ICHB în clasa a X-a și am luat locul 2 la Olimpiada Balcanică de Informatică în 2023. Abia aștept să ne vedem la curs!

Alex Nicu

Alex Nicu

Salut, sunt Alex! Sunt pasionat de informatică din copilărie, începând să lucrez încă din clasa a 2-a. Particip la olimpiadele de matematică, fizică și informatică din clasa a 5-a. În plus, am reușit să combin toate aceste pasiuni practicând robotică. Sper să ne vedem la cursuri!

Liviu Cristian Stănescu

Liviu Cristian Stănescu

Salut! Sunt Liviu, elev în clasa a 12-a la ICHB. Sunt pasionat de informatică, începând studiul acesteia încă dintr-a 5-a, iar de atunci m-am calificat cu succes la toate etapele naționale. Ne vedem la cursuri!

Ștefan Munteanu

Ștefan Munteanu

Salut! Sunt Ștefan și sunt în clasa a 12-a la ICHB. Particip la olimpiadele de informatică din gimnaziu, iar în liceu am luat bronz la ONI 2022.

Mircea Rebengiuc

Mircea Rebengiuc

Salut! Sunt Mircea Rebengiuc, elev în clasa a 10-a la CNITV. Îmi plac și matematica și fizica, dar de mic am fost pasionat de programare. În 2022 am luat medalii de argint la Olimpiada Europeană și la Balcaniada de Juniori și locul 3 la IATI, Shumen. Abia aștept să lucrăm împreună!

CHIMIE

Bianca Nemeș

Bianca Nemeș

Hello! Sunt Bianca și sunt elevă în clasa a XII-a la ICHB. Mereu m-a fascinat chimia și sunt pasionată în mod special de cercetarea în domeniu: mă bucură și motivează enorm gândul că munca mea ar putea ajuta oamenii și avea un impact real. Proiectul la care am lucrat în liceu, un pansament inteligent pentru arsuri, a ajuns în finala competiției ISEF anul trecut. Sper ca perspectivele pe care le-am acumulat astfel să mă ajute să vă ofer o experiență cât mai plăcută la cursuri.

Alesia Unteșu

Alesia Unteșu

Bună! Sunt Alesia, elevă în clasa a XI-a la ICHB, clasa cu profil intensiv chimie. Am participat la Olimpiada Națională de Chimie și mă pasionează și matematica. Am predat cursuri Limitless și anul trecut și abia aștept să începem iar!

Antonia Năstase

Antonia Năstase

Bună! Sunt Antonia Năstase și sunt în clasa a XI-a a la ICHB. În clasa a opta a început să mă pasioneze chimia și de atunci particip și la olimpiadă. În afara liceulului, mă pasionează pictura. Abia aștept să lucrăm împreună!

Matei Ursăchescu

Matei Ursăchescu

Salut! Sunt Matei și sunt elev în clasa a X-a la ICHB. Cele mai rezultate ale mele au fost premiile I de la ONCH și „Nenițescu” și calificarea în lotul lărgit pentru ICHO, toate obținute în clasa a IX-a. Sunt o persoană serioasă și ambițioasă. Vă aștept la cursuri!

Andrei Ghilea

Andrei Ghilea

Bună! Sunt Andrei și sunt elev în clasa a XI-a la ICHB. Chimia a fost mereu fascinantă pentru mine, iar dorința mea este să împărtășesc această pasiune cu elevii din toată țara. Cu o înțelegere profundă a subiectului și o abordare captivantă în predare, mă angajez să fac chimia accesibilă și interesantă pentru toți elevii care participă la acest proiect.

FONDATORI