CURSURI DE MATEMATICĂ

Cursurile oferite de echipa noastră sunt de 2 tipuri:

  • Cursuri ce urmează programa școlară pentru clasa a VIII-a

Clasa a VIII-a este un an școlar dificil pentru toți elevii și pregătirea pentru examen implică multă muncă, ambiție și concentrare, lucru care îi poate epuiza pe elevi dacă nu au sprijinul necesar. Dorim astfel să oferim posibilitatea tuturor copiilor de a se pregăti în plus pentru clasa a VIII-a și pentru examen, oferindu-le lecții instructive.

Scopul nostru este acela de a-i ajuta să-și atingă maximul potențialului lor. Elevii ne vor putea trimite probleme pe care le întâmpină sau întrebări pe care le au, iar noi vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, vom organiza teste tip Evaluare Națională care vor fi corectate și trimise înapoi cu tot cu feedback și cu o redactare completă.

  • Cursuri pentru pregătirea avansată

Aceste cursuri sunt dedicate copiilor de gimnaziu care doresc să învețe matematica la un nivel înalt și celor care doresc să participe la olimpiade si concursuri.

Crescând cu olimpiadele, am acumulat multe cunoștințe de-a lungul timpului și acum dorim să le împărtășim cu noile generații. Performanța în orice domeniu necesită multă dedicare și efort, și de aceea sperăm să le ușurăm drumul spre succes.

Cursurile vor avea loc pe platforma Google Meets, iar link-ul va fi distribuit pe grupul de WhatsApp.

PROGRAMUL CURSURILOR DE MATEMATICĂ

DUMINICĂ, de la ora 14.00 până la ora 16.00. Lecțiile de Evaluare Națională.

duminică, de la ora 14.00 până la ora 16.00. Lecțiile de performanță în matematică.

Puteți afla mai multe despre echipa care ține cursurile de matematică pe pagina despre noi.