CURSURI DE CHIMIE

Cursurile oferite de echipa noastră sunt de 2 tipuri:

  • Cursuri de performanță pentru clasa a VII-a

Clasa a VII-a este anul în care elevii fac cunoștință cu chimia. Este foarte important ca în acest moment, elevii să fie îndrumați, pentru a învăța cele mai bune metode de parcurgere și asimilare a materie și de rezolvare a problemelor.

Alături de Sara, Bianca și Alexandra, elevii își vor putea contura pasiunea pentru chimie, rezolvând probleme și pregătindu-se totodată  pentru viitoarele concursuri și olimpiade. Mentorul va fi pregătit să răspundă întrebărilor elevilor si să îi ajute cu orice nelămurire ar avea.

  • Cursuri de performanță pentru clasa a VIII-a

Aceste cursuri sunt dedicate copiilor de clasa a VIII-a care doresc să învețe chimie la un nivel înalt și celor care doresc să participe la olimpiade si concursuri.

Alături de Aruna și Sara, elevii vor parcurge atât materia necesară pentru obținerea unor rezultate frumoase la competițiile școlare, cât și probleme care le vor stârni curiozitatea. Elevii vor putea comunica în permanență cu mentorul, care le va răspunde cu bucurie la orice întrebare.

Cursurile vor avea loc pe platforma Google Meets, iar link-ul va fi distribuit pe grupul de WhatsApp.

PROGRAMUL CURSURILOR DE CHIMIE

sâmbătă, de la ora 10.00 până la ora 12.00 se vor ține atât  cursurile de performanță pentru clasa a VII-a, cât și cele pentru clasa a VIII-a.

Puteți afla mai multe despre echipa care ține cursurile de chimie pe pagina despre noi.