CONCURSURI

CUPA LIMITLESS, EDIȚIA I

În data de 16 iunie 2024, va avea loc prima ediție a CUPEI LIMITLESS, un concurs pe echipe cu scopul de a promova colaborarea în problem-solving și de a oferi participanților o ultimă provocare pentru anul acesta. Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!

Organizare

  1. Intrarea în săli se poate realiza în intervalul 08:00-08:30. Proba se desfășoară la ICHB Pallady.
  2. Atât pe site, cât și la intrarea în liceu, va fi afișată din seara aceasta repartizarea echipelor în sălile de concurs. Când ajungeți, veți fi conduși în sală de un supraveghetor.
  3. În sală, veți găsi o mapă care conține următoarele: o foaie de copertă cu numele echipei, diplomele de participare, subiectele (două exemplare), foile de concurs și ciornele. NU AVEȚI VOIE să deschideți mapa înainte de ora 09:00 (startul concursului va fi anunțat de către supraveghetori). Deschiderea mapei înainte de începerea probei conduce la descalificarea echipei din concurs.câ
  4. Redactarea foii de concurs se face astfel: în colțul din dreapta sus, veți scrie numele echipei, numărul problemei, și numărul paginii (din numărul total de pagini scrise la acea problemă). Nu veți redacta și pe verso. În colțul dreapta sus al unei ciorne, veți preciza faptul că e o ciornă și veți scrie numele echipei. Găsiți aici modele de redactare pentru foile de concurs și ciorne.
  5. La finalul probei (ora 13:00, veți fi anunțați de supraveghetori), veți pune înapoi în mapă, sub foaia de copertă, soluțiile problemelor (în ordine), urmate de ciorne. Le veți lăsa în sală, urmând să fie colectate de corectori.
  6. Festivitatea de premiere va avea loc tot duminică, începând cu ora 19:00. Dacă apar modificări la program, veți fi anunțați pe WhatsApp.

Pentru orice fel de întrebări, ne puteți contacta la adresa limitlesssmartlearning0@gmail.com.

Participanți

Perioada de înscriere s-a încheiat. Găsiți aici lista finală a echipelor participante.

Regulament

Găsiți AICI toate detaliile în ceea ce privește regulamentul concursului și desfășurarea probei. Înainte de înscriere, participanții sunt rugați să consulte cu atenție regulamentul.

Antrenament

Găsiți aici subiectele unei simulări de dificultate asemănătoare celei a concursului real (dar nu total identică). Vă încurajăm să o încercați sub formă de antrenament. Pentru altă sursă de teste de echipă, verificați arhiva concursului Dürer, categoria E.

Aveți aici sursele problemelor din simularea propusă de noi.

Concursul Limitless, Ediția II

Declarăm închisă a II-a ediție a Concursului de Matematică Limitless. Dorim să vă mulțumim încă o dată pentru participare și să felicităm premianții. Sperăm că v-a făcut plăcere experiența și vă așteptăm cu mult drag la anul!

Premii

Toți premianții au primit un email cu detaliile legate de obținerea premiilor. Valorile acestora sunt:

  • Premiul I: 500 de lei;
  • Premiul al II-lea: 300 de lei;
  • Premiul al III-lea: 200 de lei;
  • Mențiune: 100 de lei.

Rezultate

Rezultatele pentru toate clasele AICI.

Bareme

Găsiți AICI baremele pentru această ediție (la toate clasele). Dacă sesizați greșeli de orice natură, vă rugăm contactați-ne la adresa limitlesssmartlearning0@yahoo.com.

Organizare

Duminică, 24 martie 2024, va avea loc a II-a ediție a Concursului Limitless, organizată în parteneriat cu Liceul Teoretic Internațional de Informatică București. Concursul se adresează elevilor de clasele V-IX, iar nivelul și programa corespund cu cele ale etapei finale a ONM. Concursul este organizat (incluzând selecția problemelor și corectura) în totalitate echipa Limitless, formată din olimpici naționali și internaționali cu experiență.

Proba se va desfășura fizic la Liceul Teoretic Internațional de Informatică, începând cu ora 10:00. Timpul de lucru pentru clasele V-VI este de 3 ore, iar pentru clasele VII-IX de 4 ore. Intrarea participanților în săli este posibilă în intervalul orar 09:00-09:30. În seara aceleiași zile va avea loc festivitatea de premiere, în sala de conferințe a liceului (ora va fi anunțată ulterior).

Adresa liceului: https://maps.app.goo.gl/cfs18qiwWfnDcgdAA.

Pentru orice fel de întrebări, ne puteți contacta la adresa limitlesssmartlearning0@yahoo.com.

Concursul Limitless, Ediția I

În data de 4 februarie 2023 a avut loc prima ediție a Concursului Limitless, organizat de Asociația Limitless-Edu în parteneriat cu Liceul Teoretic Internațional de Informatică București. Au participat peste 200 de elevi de clasele V-VIII, iar proba a constat în 4 probleme la nivelul etapei județene a Olimpiadei Naționale de Matematică. Experiența organizării concursului ne-a făcut o deosebită plăcere, și promitem să ducem mai departe tradiția în anii ce urmează.

Bareme

Subiectele și baremele primei ediții le găsiți în următorul folder Drive.

Rezultate finale

Rezultate cu premii pentru toate clasele

Rezultate (după contestații)

Rezultate Clasa a 5-a

Rezultate Clasa a 6-a

Rezultate Clasa a 7-a

Rezultate Clasa a 8-a